• Avatar
    Matt Farrington Smith

    Hi Marcus,

    Welcome to the forum! I'm sorry to hear this however.

    We've seen a handful of similar reports that warrant our investigation, so I'll add your voice to these. 

    Can you just confirm for me the version of OxygenOS you have installed?

    Regards,
    Matt

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    Of course! I still run 4.0.3. Still haven't updated to 4.1, let's hope that fixes the issue, if it does I'll right back as soon as I update!

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    I updated to 4.1 today and I experience the same lag with the update.

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Avatar
    Matt Farrington Smith

    Okdoke, I'll do some investigations and update you in due course!

    Leave it with me,

    Matt

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    Any news on this? I read that the latest 3T-beta includes better display latency, but haven't been able to try it out.

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    I recently updated to the latest 3T-beta and still have the same issue. Just wanted to let you know!

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    Still nothing on this?

    0
    Actions pour les commentaires Permalien

Vous devez vous connecter pour laisser un commentaire.