• Avatar
    Permanently Deleted User

    So, I do not know what happens, but now all works as expected.

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    I have been having this issue as well.

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Alpert

    Hello,

    First question: what's the SwiftKey version number?

    About the toolbar icons, I believe you can find them in the personalized settings (open toolbar, scroll all the way to the right, there's a setting button).

    Let me know if it works. If doesn't, please share a screenshot.

    Thank you

    Alpert

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    Hi,

    version of the SwiftKey is 7.0.6.27. But as I wrote in post above, actually toolbar works as expected. I think about that, this is due to I clicked on the Settings (or Personalise) and after that, icons on toolbar are back. I include screenshot with missing icons.

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Alpert

    That's weird. 

    Can you confirm if our beta has the same problem? 

    Or if you change theme on current version, does it make a difference?

    Thank you

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    Hi, beta version is 7.0.6.26 as I see in Play Store, but final release (which I has installed) version is 7.0.6.27 :)

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Ryan P

    Can everyone confirm if this issue is happening with beta or market....

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    Beta for me.

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Alpert

    I don't have this problem. I'm on beta.

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    I have reported this problem 2 months ago and they still haven't fixed it: https://support.swiftkey.com/hc/en-us/community/posts/360003188569-Toolbar-icons-randomly-become-invisible

     

    This problem happens intermittently so it could be hard to confirm until it happens. It has been happening to me since 2 months ago till now, which is beta 7.0.7.22 for me.

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Ryan P

    Can everyone here update this thread with some info for me:

    • What is your device make and model
    • What is the name of the theme you are using
    • Does it only happen with that specific theme or multiple
    • The current version of SwiftKey you are using
    • How often does it happen
    • If you've found a work around to bring it back, what is it

    Thanks,

    Ryan

    0
    コメントアクション Permalink
  • Avatar
    Permanently Deleted User

    Hi,

    I used Swiftkey on Huawei P Smart with EMUI stock ROM based on Oreo 8.0 with installed all released security updates (currently I am on EMUI version 8.0.0.140). Swiftkey version is 7.0.6.27 installed from Google Play (non beta). Theme which I use is Classic White and sometimes Huawei theme. I have this problem only once, but (as I wrote above) this problem is gone, but i don't know why this problem is fixed itself.

    0
    コメントアクション Permalink

ログインしてコメントを残してください。